Чрез Петел треньор №1 на XX  век в България –

...
Чрез Петел треньор №1 на XX  век в България –
Коментари Харесай

Димитър Пенев пред „Петел”: Честит юбилей, Спартак! Желая ти да играеш паметни мачове на обновения си стадион

Чрез „ Петел ” треньор №1 на XX  век в България – Димитър Пенев, поздрави ФК Спартак за 100-годишния му празник и както постоянно прояви своето характерно духовитост и тъничък комизъм.

Както е известно, Пенев бе ментор на спартаклии в „ А ” група в интервала януари – май 1998 година.

Ето какво съобщи във връзка юбилея на Спартак Димитър Пенев особено за „ Петел ”:

„ Който е работил във Варна, в никакъв случай няма да не помни Варна. Морската столица е дала на България десетки положителни спортисти и футболисти, и който е пипнал морето с ръчичка, няма забравяне.

Същото се получи и с мен в Спартак. Преди да дойда в този клуб, знаех доста за него, защото даде Орманджиев и Ташков на футбола ни, а след това и други огромни имена, измежду които Илия Кирчев и Живко Господинов. Жалко че ги няма през днешния ден измежду нас.

Оставам с най-хубави мемоари към всички от престоя ми в Спартак – футболисти, шефове, последователи.

Съжалявам единствено, че в последните години Спартак се откъсна от футболната карта на България. Дето се вика, морето е до вас във Варна, а Спартак бе на някакво островче с години...

Искам да благопожелавам юбилея на всички спартаклии и да си изкарате добре довечера. Пожелавам на Спартак скоро да има нов стадион, на който още веднъж да играе паметни мачове, както преди години. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР